I Jegerup Kirke er alle velkommen til gudstjeneste!

Vi holder normalt gudstjeneste om søndagen kl. 09.00, 09.30 eller 11.00, og tidspunktet for den kommende gudstjeneste kan ses i kalenderen til højre.

Da det kan være svært for børn at sidde stille under gudstjenesten, har vi særlige børnetasker med legetøj, farver og dukker, som de kan låne. Men man er også velkommen til at medbringe sit eget legetøj.

Gudstjenesterne i Jegerup Kirke varer normalt omkring en time, og i løbet af året bestræber vi os på - ud over den traditionelle søndagsgudstjeneste - at have forskellige gudstjenester for alle aldersgrupper og med rytmisk musik.

Nogle enkelte gange om året holder vi torsdagsandagter kl. 17.00.

På udvalgte lørdage kan man desuden få sit barn døbt om lørdagen kl. 11.00 - 11.30. Henvendelse skal ske til kirkekontoret på 74541104.