Studiegruppe

I Jegerup Præstegård har vi igennem de seneste 8 år haft en studiegruppe for hele tresognspastoratet. Nogle har været med fra begyndelsen, og andre er kommet med hen ad vejen. Men alle, der brænder for at læse og diskutere, er velkommen i studiegruppen.

Vi mødes kl. 14.00 - 16.00 i præstegården. Først gennemgår præsten den læste tekst, og derpå diskuteres indholdet. Vi slutter af med kaffe og kage.

Der er programmer i kirkernes våbenhuse, og yderligere information kan fås ved henvendelse til sognepræst Lone Marie Lundsgaard på 7454111.

Alle er velkommen!

Folkekoret

Folkekoret er Jegerup Kirkes voksenkor.

Det består af både kvinder og mænd, og der kræves ingen optagelsesprøve for at deltage i koret.

Koret samles i efterårsmånederne, og der sluttes af med deltagelse i gudstjenesten 2. søndag i advent.

Koret ledes af kirkens to organister, og de kan kontaktes på tlf. 74591227 (Irene Larsen) og 28928992 (Julia Tabakova).

Alle er velkommen!