Kære pilgrimsvandrer

Jegerup Menighedsråd vil gerne byde dig velkommen til en af Haderslev Stifts ældste kirker. Kirken har ligget her i 1000 år og har gennem tiden åbnet sine døre for alle, som kom forbi.

Det glæder os, at du besøger Jegerup kirke, og vi håber, at du vil benytte dig af tilbuddet fra bordet i våbenhuset om en forfriskning på din vandring. Vi har fået lavet et stempel, som passer i målene til pilgrimspassene, og det skal du være velkommen til at bruge.

Vi ønsker dig Guds velsignelse på din vandring!

Dear guest

The Parish of Jegerup would like to welcome you to one of the oldest churches in the dioceses of Haderslev.

The church has been here for almost a 1000 years, and has through out times opened it’s doors to people passing by.

We are thrilled to see you visiting Jegerup church today, and we hope that you will help yourself to a refreshment from this table.

This year we have had a stamp produced, it fits with the measurements of the pilgrimage passport, please help yourself to a stamp.

We wish you God’s blessing for your onward journey.

Lieber Pilgerwanderer

Der Gemeindekirchenrat Jegerup heißt Dich willkommen in einer der ältesten Kirchen im Stift Hadersleben. Die Kirche liegt hier seit fast 1000 Jahren und hat immer ihre Türen für dem Vorbeikommenden geöffnet.

Es freut uns, dass Du die Kirche von Jegerup besuchst. Wir hoffen, dass Du unser Angebot über eine Erfrischung auf Deiner Wanderung vom Tisch hier annehmen wirst.

Wir haben dies Jahr einen Stempel gemacht, dessen Maße in die Pilgerpasse einpassen. Du bist willkommen, den Stempel zu  benutzen.

Wir wünschen Dir Gottes Segen auf Deiner Wanderung!