Aktiviteter

Ud over gudstjenester og andre arrangementer, kan du også deltage i en række aktiviteter.

Læs mere om dem herunder - og hold dig orienteret i kalenderen her.

Vi glæder os til at se dig.

Børne- og ungdomsgudstjenester

I Jegerup Kirke holder vi flere gange i løbet af året gudstjenester målrettet børn og unge - men alle er velkomne. Gudstjenesterne tager normalt omkring 30 minutter, og prædiken foregår på gulvet i øjenhøjde, ligesom salmerne ofte er rytmiske og spillet på klaver. Der ud over deltager kirkens børnekor.

Efter gudstjenesten går vi over i præstegården og spiser spaghetti og kødsovs.

Studiegruppe

I Jegerup Præstegård har vi igennem de seneste 6 år haft en studiegruppe. Nogle har været med fra begyndelsen, og andre er kommet med hen ad vejen, men alle der brænder for at læse og diskutere er velkomne i studiegruppen.

Vi har læst Kaj Munk, Kierkegaard og Luther, og vi har været på studietur til Vedersø og Hørbylunde.

Vi mødes kl. 14.00 i præstegården og medbringer selv brød til kaffen.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til sognepræst Lone Marie Lundsgaard på 7454111.

Folkekoret

Folkekoret er Jegerup Kirkes voksenkor.

Det består af både kvinder og mænd, og der kræves ingen optagelsesprøve for at deltage i koret.

Koret har faste øvedage søndage kl. 11.50 - 13.00. Der synges et bredt udvalg af danske og udenlandske sange og salmer, og koret deltager i løbet af efteråret i flere af kirkens gudstjenester, ligesom koret fast giver koncert 2. søndag advent kl. 14.00.

Organist, Julia Tabakova, leder korarbejdet og kan kontaktes på tlf. 28928992.

Ingen begivenheder fundet.